About

Am citit într-un articol de pe Entrepreneur.com că niciodată nu ar trebui să plătim un serviciu mai mult decât ne-ar costa pe noi înșine să-l prestăm (citat aproximativ).

Oare cât ar costa să înveți (singur) gramatica limbii engleze? Și să folosești timpurile verbale în conversație. Pentru că aș pune pariu pe 1000 de leprechauns că un irlandez nu te va întreba care este regula de Present Perfect, sau care sunt verbele neregulate 🙂.

Te va întreba: “Have you ever been to Ireland?”

Sau în momentul când te deranjează comportamentul unui străin, de exemplu, nu-i spui: “You are rude!” Poate reformulezi: “You are being rude!”.

Dacă stai la o coadă în altă țară în fața unui obiectiv turistic și altă persoană “pushes into the line”, trebuie să găsești o cale să o/îl faci să înțeleagă că tu ai fost acolo înainte.

Oare cât ar costa învățarea și implicit serviciul de transmitere al acestor subtilități ale limbii engleze? Pe mine m-au costat ani de studiu, ani de predare, ani de răbdare, și bani în taxe de studiu la a doua facultate cu profil economic.

Acestea sunt investiții în pregătirea perpetuă și asiduă pentru a deveni “reductor de nesiguranță”. Deoarece în fiecare zi mă pregătesc să-ți reduc nesiguranța la o prezentare în limba engleză, la un interviu în limba engleză, la o întâlnire de afaceri, sau în viața de zi cu zi, când în interacțiunea cu un coleg, partener, client străin, trebuie să înțelegi și să transmiți niște informații, clar și corect.

Clienții noștri sunt perfecți pentru că înțeleg că aceste informații sunt uneori neprețuite.

Te așteptăm cu drag la cursurile noastre de engleză care îți vor simplifica gramatica și te vor ajuta să vorbești fluent și mai ales, CORECT.

ENGLISH IS ALWAYS A GOOD IDEA!

Înscrieri de marți până joi la 0722.841.053.

 

She is primarily a teacher of English. Also her mind is lured by goodies like finance, economics, interest rates, the stock market, as she has a hankering for how the money is made. Nevertheless she is a dreamer on a cloud...As dreams cost nothing... In ordinary days she is a word-weaver for everything and everything that breathes. In the best of days she just follows the seasons by means of bike, skis, or roller-skates. She is grateful to all colors of the world and to people who read, smile and drop a line here, or on her email. Contributing author at Sudden Denouement Literary Collective, Spillwords.com, Medium.com, My Trending Stories and Anthology Volume I: Writings from the Sudden Denouement Literary Collective.

Tagged with: , , , , , , ,
Posted in Curs de engleza de afaceri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Proud to have contributed to alive words that create a world without maps:

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 32 other followers

Follow Engleza de afaceri on WordPress.com
%d bloggers like this: