Engleza de afaceri

Învață engleza de afaceri în București.

Ce te putem învăța?

Să vorbești în limba engleză despre aproape orice, să vorbești despre tine și despre pasiunile tale, să vorbești la telefon, să te prezinți cu succes la un interviu pentru un post într-o multinațională, să scrii un email corect și adecvat, să răspunzi la o scrisoare de afaceri, să discuți despre un plan de marketing, un plan de afaceri, să înțelegi orice document de afaceri, să elaborezi un brief sau un contract în limba engleză, să faci o prezentare și un raport, să înțelegi și să scrii un bilanț și un cont de profit și pierdere în limba engleză, și nu în ultimul rând, să comunici cu oricine, indiferent de naționalitate.

Ce putem să facem cel mai bine?

În primul rând să te facem să vorbești în engleză fără inhibiții sau temeri că ai putea greși. Să folosești vocabularul nou de la curs în conversație, să nu uiți auxiliarul când vrei să formulezi o întrebare, să folosești corect Present Perfect Tense, să scrii și să înțelegi orice document de afaceri în engleză.

Contactează-ne şi îți oferim o prezentare gratuită a programei și a cursului de engleză pentru afaceri pe care îl dorești! Mai multe informaţii pe paginile noastre:

www.cursinengleza.ro I www.engleza-de-afaceri.ro

Dacă vrei să vorbești în engleză cu noi, să te pregătești pentru un interviu sau un atestat internațional, scrie-ne la contact@engleza-de-afaceri.ro sau telefonează la 0722.841.053 !

Contact:
Web: www.cursinengleza.ro I www.engleza-de-afaceri.ro
Tel: 0722.841.053
E-mail: contact@engleza-de-afaceri.ro.

 

Advertisements

She is primarily a teacher of English. Also her mind is lured by goodies like finance, economics, interest rates, the stock market, as she has a hankering for how the money is made. Nevertheless she is a dreamer on a cloud...As dreams cost nothing... In ordinary days she is a word-weaver for everything and everything that breathes. In the best of days she just follows the seasons by means of bike, skis, or roller-skates. She is grateful to all colors of the world and to people who read, laugh, smile and drop a line here, or on her email.

Tagged with: , , , ,
Posted in Curs de engleza de afaceri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 28 other followers

Follow Engleza de afaceri on WordPress.com
%d bloggers like this: