Engleza de afaceri

Îți oferim un curs de engleză de afaceri în București dacă ești economist, contabil, broker, analist financiar, auditor, dacă lucrezi la o bancă, o companie multinațională sau pentru firma ta. Cursurile pot fi organizate în variantă individuală sau de grup, la sediul nostru din Banu Manta sau la sediul tău.

Ce te putem învăța?

Să vorbești în limba engleză despre aproape orice, despre tine și despre pasiunile tale, să vorbești la telefon, să te prezinți cu succes la un interviu pentru un post într-o multinațională, să scrii un email corect și adecvat, să răspunzi la o scrisoare de afaceri, să discuți despre un plan de marketing, un plan de afaceri, să înțelegi orice document de afaceri, să elaborezi un brief sau un contract în limba engleză, să faci o prezentare și un raport, să înțelegi și să scrii un bilanț și un cont de profit și pierdere în limba engleză, și nu în ultimul rând, să comunici cu oricine, indiferent de naționalitate.

Ce putem să facem cel mai bine?

În primul rând să te facem să vorbești în engleză fără inhibiții sau temeri că ai putea greși. Să folosești vocabularul nou de la curs în conversație, să nu uiți auxiliarul când vrei să formulezi o întrebare, să folosești corect Present Perfect Tense, să scrii și să înțelegi orice document de afaceri în engleză.

Scrie-ne la contact@engleza-de-afaceri.ro şi îți oferim o prezentare gratuită a programei și a cursului de engleză pentru afaceri pe care îl dorești!

Cursul de engleză pentru afaceri se organizează la cerere în intervalul de timp 8-21 la sediul instituțiilor sau la sediul nostru.

TARIF CURS DE ENGLEZĂ DE AFACERI în București: 600 lei pentru un modul de cursuri de 2 luni.

Îți oferim mai multe informații pe pagina noastră specializată
 www.engleza-de-afaceri.ro.

Vrei să vorbești în engleză cu noi sau să te specializezi în engleza de afaceri? Scrie-ne sau telefonează la 0722.841.053 !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Proud to have contributed to alive words that create a world without maps:

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 32 other followers

Follow Engleza de afaceri on WordPress.com
%d bloggers like this: