Engleza pentru marketing

START ENGLISH. Watch, listen, speak. Tips and tricks about English.

Ce este marketingul?

Potrivit noii definiţii date de Asociația Americană de Marketing în 2008, “Marketingul este activitatea, ansamblul de instituţii şi procesele destinate să creeze, să comunice, să furnizeze şi să schimbe oferte care au valoare pentru consumatori, clienţi, parteneri şi societate în general.

Ce te putem învăța?

Să vorbești în limba engleză despre aproape orice, despre tine și despre pasiunile tale, să vorbești la telefon, să te prezinți cu succes la un interviu pentru un post într-o multinațională, să scrii un email corect și adecvat, să răspunzi la o scrisoare de afaceri, să discuți despre mix-ul de marketing, mediul de marketing, dezvoltarea și promovarea produselor, să elaborezi un plan de marketing, un plan de afaceri, să faci o prezentare, o analiză SWOT și o analiză PESTEL, să înțelegi orice document în limba engleză, și nu în ultimul rând, să comunici cu oricine, indiferent de naționalitate.

Ce putem să facem cel mai bine?

În primul rând să te facem să vorbești în engleză fără inhibiții sau temeri că ai putea greși. Să folosești vocabularul nou de la curs în conversație, să nu uiți auxiliarul când vrei să formulezi o întrebare, să folosești corect Present Perfect Tense, să înțelegi și să scrii orice document în limba engleză..etc.

Manual: Professional English in use Marketing.

Despre ce vorbim la curs?

Despre concepte de marketing și vânzări, producție, produs, plan de marketing, concepte de planificare strategică și managementul marketingului, analiza SWOT, analiza PESTEL, mixul de marketing, mediul de marketing, brand-ul: identificare, extindere, loialitate, preferință, strategie, valoare, cercetarea pieții, segmentarea și alegerea pietei țintă, poziționare, dezvoltarea și promovarea produselor, strategii de nișă, analize SWOT, marketingul serviciilor, marketing direct, marketing digital, marketing 3.0 și orice strategie poate adăuga valoare produselor tale.

Contactează-ne şi îți oferim o prezentare gratuită a programei și a cursului de marketing în engleză pe care îl dorești!

Cursul de engleză pentru marketing și vânzări se organizează la cerere la sediul instituțiilor sau la sediul nostru din București și începe imediat după semnarea contractului.

TARIF CURS DE ENGLEZĂ PENTRU MARKETING ȘI VÂNZĂRI: 600 lei pentru un modul de cursuri cu durata de 2 luni.

Dacă vrei să vorbești în engleză cu noi sau să te specializezi în marketing în limba engleză, scrie-ne la contact@engleza-de-afaceri.ro sau telefonează la 0722.841.053 !

Te așteptăm!


Webwww.cursinengleza.ro I www.engleza-de-afaceri.ro 
Tel: 0722.841.053 
E-mailcontact@engleza-de-afaceri.ro

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Proud to have contributed to alive words that create a world without maps:

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 32 other followers

Follow Engleza de afaceri on WordPress.com
%d bloggers like this: