Pregătire pentru atestate internaționale

START ENGLISHWatch, listen, speak. Tips and tricks about English. You don’t just learn it. You speak it.

Organizăm cursuri de pregătire pentru atestatele Cambridge FCE, Cambridge CAEIELTS, Certificatul Internațional de Engleză Juridică (ILEC), cursuri de pregătire pentru examenul Certificatul Internațional de Engleză Financiară (ICFE) si pentru atestatul de engleză pentru afaceri Cambridge BEC în București sau la sediul companiei unde lucrezi.

Ce te putem învăța?

Totul despre examenele Cambridge CAE, Cambridge FCE, testul IELTS, testul BEC, examenul ICFE, tipurile de teste și abilități, managementul timpului pentru a finaliza la timp și cu succes.

Ce putem să facem cel mai bine?

În primul rând să te ajutăm să vorbești în engleză fără inhibiții sau temeri că ai putea greși. Să fii relaxat și dezinvolt la testul de Speaking, să vorbești despre tine și despre pasiunile tale, să nu uiți auxiliarul când vrei să formulezi o întrebare, să folosești corect Present Perfect Tense (cel mai dificil timp verbal în limba engleză), să redactezi corect o compunere, să înțelegi orice text în limba engleză, să folosești cuvintele cheie la testul de Reading, să comentezi un grafic în limba engleză, să folosești expresii și verbe cu particulă, să reformulezi o propoziție folosind timpurile și expresiile potrivite etc..

Îți oferim mai multe informații despre cursul de pregătire pentru atestate internaționale pe pagina noastră specializată www.engleza-de-afaceri.ro.

Dacă vrei să vorbești în engleză cu noi, să te pregătești pentru un interviu sau un atestat internațional, scrie-ne sau telefonează la 0722.841.053 !

Te așteptăm! 

 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Proud to have contributed to alive words that create a world without maps:

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 32 other subscribers
Follow Engleza de afaceri on WordPress.com