Curs de gramatica limbii engleze pentru companii

“I received your email” or “I have received your email”?

http://www.cursinengleza.ro/curs-gramatica

La cursul intensiv de gramatica limbii engleze veți învăța cum să folosiți corect timpurile verbale, veți învăța să vă exprimați corect în scris și în comunicare directă. Materialele cursului sunt gratuite. Cursul durează 6 ore.

Cursul de gramatica limbii engleze este primul pas spre o comunicare corectă și eficientă în limba engleză în orice domeniu de activitate.

Vă oferim cursul intensiv de gramatica limbii engleze la tariful standard de 168 lei de persoană indiferent de numărul de participanți. Organizăm acest curs la sediul dumneavoastră în intervalul de timp preferat.

Acest curs de limba engleză vă este oferit gratuit dacă doriți să vorbiți liber în limba engleză folosind termenii de specialitate din programă, să corespondați într-un mediu de afaceri, să faceți o prezentare și un plan de afaceri, să descrieți un grafic în limba engleză (etc..). Programa cursului de engleză pentru afaceri vă este oferită la cerere.

Acest curs de limba engleză vă este oferit gratuit și dacă doriți să învățați cu noi cum să faceți un bilanț contabil în limba engleză, o balanță de verificare, un cont de profit și pierdere, să discutați despre principii contabile, tipuri de companii, active și pasive, bursa de valori, acțiuni, obligațiuni, produse derivate (etc…). Programa cursului de engleză financiară vă este oferită la cerere.

Acest curs de limba engleză vă este oferit gratuit și dacă doriți să discutați cu noi despre mixul de marketing, analiza SWOT, analiza PESTEL, strategii și planuri de marketing, marketingul serviciilor, mediul de marketing, dezvoltare de produse, branding, ATL (above-the-line), BTL (below-the-line), marketing digital, growth hacking (etc…). Programa cursului de marketing în engleză vă este oferită la cerere.

Acest curs de limba engleză vă este oferit gratuit dacă doriți să învățați cu noi cum să elaborați orice tip de contract în limba engleză, să negociați clauzele unui contract și să vă reprezentați clienții într-un mediu internațional. Programa cursului de engleză juridică vă este oferită la cerere.

Vă așteptăm cu drag!

Vă oferim detalii la contact@engleza-de-afaceri.ro și englezadeafaceri@gmail.com.

 

She is primarily a teacher of English. Also her mind is lured by goodies like finance, economics, interest rates, the stock market, as she has a hankering for how the money is made. Nevertheless she is a dreamer on a cloud...As dreams cost nothing... In ordinary days she is a word-weaver for everything and everything that breathes. In the best of days she just follows the seasons by means of bike, skis, or roller-skates. She is grateful to all colors of the world and to people who read, smile and drop a line here, or on her email. Contributing author at Sudden Denouement Literary Collective, Spillwords.com, Medium.com, My Trending Stories and Anthology Volume I: Writings from the Sudden Denouement Literary Collective.

Tagged with: , , , , , ,
Posted in Curs de engleza de afaceri, Curs de engleza de specialitate, Curs de engleza financiara, curs de engleza juridica, Curs intensiv de gramatica limbii engleze, Engleza pentru marketing si publicitate
One comment on “Curs de gramatica limbii engleze pentru companii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Proud to have contributed to alive words that create a world without maps:

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 32 other followers

Follow Engleza de afaceri on WordPress.com
%d bloggers like this: